Ex -Yu

Zatražen pritvor za trojac osumnjičen za ubistvo Đokića

Zatražen pritvor za trojac osumnjičen za ubistvo Đokića
Foto: Pixabay/Jörg Husemann | Zatražen pritvor za trojac osumnjičen za ubistvo Đokića

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih za brutalna ubista tročlane porodice Ðokić i zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

Istraga je pokrenuta protiv Goran Džonića (59), kao i S.DŽ. i M.DŽ. zbog krivičnog djela teško ubistvo, za koje je zaprijećena kazna doživotnog zatvora.

Takođe, kako je za Tanjug rekao portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Borislav Rodonjić, niškom Višem sudu je podnijet prijedlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor do 30 dana, kako bi se sprečio uticaj na svjedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprijećene kazne za navedeno krivično djelo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Ðokić - bračnog para i njihove kćerke, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.

Prema pisanju medija, Džonić je penzionisani vatrogasac, a Ðokići su mu rođaci.

Goran Džonić je prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Ðokiće kobne noći, 26. septembra, presreo na žutom skuteru, namamio ih do atara sela Moravac, gdje ih je, kako se sumnja, on ubio, a da li je imao pomagača, još nije poznato, naveli su mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije