Ex -Yu

Završila dva fakulteta, a radi kao plesačica na vašaru: Nisam imala izbora

Završila dva fakulteta, a radi kao plesačica na vašaru: Nisam imala izbora
Foto: Screenshot | Završila dva fakulteta, a radi kao plesačica na vašaru: Nisam imala izbora

Maju Đurić (30) iz Šapca su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima.

Korisnici društvenih mreža gotovo su se takmičili ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom.

Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mjestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena – konobarišući.

"Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspjela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim", ispričala je Maja za "Telegraf".

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

"Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban", iskrena je.

"Moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće", dodaje.

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što su je mnogi nazivala prostitutkom, piše "Blic".

"Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htjela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala cijelu noć pod šatorom. To su besmislene priče", završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije