Gradovi

"Moj market" radi u ponedjeljak do 21 čas

"Moj market" radi u ponedjeljak do 21 čas
Foto: N.N. | "Moj market" radi u ponedjeljak do 21 čas

BANJALUKA - "Moj market" trgovine radiće 31. decembra do 21 čas, a u cijelom gradu biće dežurna samo dva marketa - u Živojina Mišića 10 u Boriku i Ulici cara Lazara 23B u Obilićevu.

Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca "Moj market", rekla je da već četvrtu godinu u decembru realizuju online aktivaciju na Tropic Facebook stranici, pod nazivom "Poklonimo osmijehe zajedno".

"Cilj aktivacije jeste da naši pratioci u komentarima navedu imena udruženja za koja smatraju da bi bio fin gest da ih naš trgovački lanac obraduje poklon paketima", kazala je Markovićeva.

Prema njenim riječima, u prvoj polovini januara biraju udruženja u različitim krajevima države i uručuju im poklon pakete.

"Ove godine smo naišli na zanimljiv prijedlog naših kupaca. U komentarima su predlagali da naše kolege, odnosno zaposleni u 'Moj market' trgovinama, od kojih je većina dragstor formata, rade skraćeno za Novu godinu, kako bi 2019. dočekali u krugu najmilijih", istakla je ona.

Naglasila je da su se upravo zbog toga odlučili na posebno radno vrijeme u ponedjeljak, kako bi obradovali i zaposlene i kupce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije