Gradovi

Pratite nas na Google news

Bijeljina spremna za doček, koncerti u dvije novogodišnje noći

Bijeljina spremna za doček, koncerti u dvije novogodišnje noći
Foto: Pixabay | Bijeljina spremna za doček, koncerti u dvije novogodišnje noći
N.M.

BIJELJINA - Bijeljina će ove zime organizovati dočeke međunarodne i pravoslavne Nove godine na gradskom Trgu, a glavni događaji će biti koncerti Marinka Rokvića i Leksington benda, najavili su gradonačelnik Mićo Mićić i predsjednik Skupštine Slaviša Marković.

"Poslije nekoliko godina pauze, naš trg će ponovo biti u pravoj novogodišnjoj atmosferi. Pored dočeka dvije nove godine, za najmlađe sugrađane ćemo 30. decembra organizovati dječji doček, uz predstavu i podjelu paketića, a od polovine januara biće postavljeno i klizalište", ističe Mićić.

Marković je pojasnio da je iz gradskog budžeta za organizaciju novogodišnjih događaja izdvojeno 70.000 konvertibilnih maraka i da se Gradska uprava potrudila da novogodišnji praznici na Trgu budu atraktivni za što više građana svih generacija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije