Gradovi

Pratite nas na Google news

Bijeljinska bolnica "Sveti Vračevi" dobija novi parking

Bijeljinska bolnica "Sveti Vračevi" dobija novi parking
Foto: N.N. | Bijeljinska bolnica "Sveti Vračevi" dobija novi parking
N.N.

​BIJELJINA - U okviru kompleksa bijeljinske bolnice "Sveti Vračevi" danas je počelo asfaltiranje pristupnog puta i parkinga površine 2.200 metara kvadratnih, za šta je grad Bijeljina izdvojio oko 50.000 konvertibilnih maraka.

Zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović istakao je ovom prilikom da je cilj Gradske uprave da omogući građanima bolji pristup zdravstvenim ustanovama i brže i efikasnije pružanje usluga.

"Grad je tokom prethodnih teških mjeseci borbe protiv pandemije virusa korona u više navrata izdvojio za Bolnicu gotovo 700.000 KM, a za Dom zdravlja oko 800.000 KM, čime smo pokazali veliku odgovornost prema našim sugrađanima u ovom izazovnom vremenu", naglasio je Mihajlović.

Direktor Bolnice "Sveti Vračevi" Zlatko Maksimović naveo je da će nakon asfaltiranja površina iza bolničkog kompleksa prvenstveno biti olakšan pristup kovid bolnici.

"Ovaj dio bolničkog kruga nije asfaltiran više od stotinu godina i saradnjom Gradske uprave i Bolnice učinili smo još jedan korak ka osavremenjavanju i poboljšanju infrastrukture koja je važna za naše sugrađane koji dobijaju medicinsku pomoć u bolnici", dodao je Maksimović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije