Gradovi

Pratite nas na Google news

Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu

Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu
Foto: Pixabay/Ilustracija | Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu
Srna

BRČKO - Na Trgu mladih u Brčkom biće organizovan doček Nove godine na otvorenom uz koncert grupe "Divlje jagode", saopšteno je iz Vlade Brčko distrikta.

Novogodišnjem koncertu prethodiće i praznični koncert Brčaka Fatmira Sulejmanija 20. decembra na Trgu mladih.

Koncerti su dio programa manifestacije "Čari zime u Brčkom", koja se prvi put organizuje u distriktu, a pod pokroviteljstvom Vlade.

Iz Vlade distrikta je saopšteno da su program manifestacije svojim aktivnostima obogatili osnovne škole, obdaništa, srednjoškolci, kulturna i nacionalna društva, udruženja žena, te nevladine organizacije.

U narednom periodu, osim koncerata na otvorenom, posjetioce manifestacije očekuje bogat program za najmlađe, humanitarna trka Djeda Mrazeva, veče tamburica, kao i otvaranje klizališta na Stadionu malih sportova "Blatuša", navedeno je u saopštenju.

Detaljan program manifestacije biće objavljivan svake nedjelje, a za sve informacije zainteresovanima su dostupne službene stranice manifestacije na društvenim mrežama Facebook i Instragam.

Iz Vlade distrikta podsjećaju da je manifestacija "Čari zime u Brčkom" otvorena na Trgu mladih svaki dan od 17 do 21 čas, kao i da će trajati do kraja januara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije