Gradovi

Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu

Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu
Foto: Pixabay/Ilustracija | Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu

BRČKO - Na Trgu mladih u Brčkom biće organizovan doček Nove godine na otvorenom uz koncert grupe "Divlje jagode", saopšteno je iz Vlade Brčko distrikta.

Novogodišnjem koncertu prethodiće i praznični koncert Brčaka Fatmira Sulejmanija 20. decembra na Trgu mladih.

Koncerti su dio programa manifestacije "Čari zime u Brčkom", koja se prvi put organizuje u distriktu, a pod pokroviteljstvom Vlade.

Iz Vlade distrikta je saopšteno da su program manifestacije svojim aktivnostima obogatili osnovne škole, obdaništa, srednjoškolci, kulturna i nacionalna društva, udruženja žena, te nevladine organizacije.

U narednom periodu, osim koncerata na otvorenom, posjetioce manifestacije očekuje bogat program za najmlađe, humanitarna trka Djeda Mrazeva, veče tamburica, kao i otvaranje klizališta na Stadionu malih sportova "Blatuša", navedeno je u saopštenju.

Detaljan program manifestacije biće objavljivan svake nedjelje, a za sve informacije zainteresovanima su dostupne službene stranice manifestacije na društvenim mrežama Facebook i Instragam.

Iz Vlade distrikta podsjećaju da je manifestacija "Čari zime u Brčkom" otvorena na Trgu mladih svaki dan od 17 do 21 čas, kao i da će trajati do kraja januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije