Gradovi

Pratite nas na Google news

Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja

Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja
Foto: Fena/Centar Skenderija | Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja
Fena

SARAJEVO - Centar Skenderija, povodom posljednjeg dana Ljetnog klizališta, 27. septembra poklanja besplatan ulaz na klizanje svim posjetiocima i to u tri termina u trajanju od 1 sata i 15 minuta, a sa početkom u 11, 15 i 19 sati.

"Pozivamo sve sugrađane i goste grada da nam se pridruže uz poštovanje propisanih mjera, te da skupa uživamo u posljednjem danu ove sezone Ljetnog klizališta", saopšteno je iz Centra Skenderija.

Od 15. juna građani i gosti Sarajeva mogli su uživati u Ljetnom klizalištu na sarajevskoj Skenderiji, u dvorani "Mirza Delibašić".

Uprkos pandemiji i uz pridržavanje mjera, protekla tri mjeseca, Ljetno klizalište ugostilo je veliki broj posjetilaca, održan je klizački kamp u organizaciji Saveza klizačkih sportova BiH i Srbije, a veliki broj klubova iz BiH je na ledenoj plohi redovno održavao trenažne procese.

"Ponovno postavljanje ledene plohe planirano je za decembar kada će na sarajevskoj Skenderiji početi ovogodišnja Zimska čarolija, projekat na koji smo izuzetno ponosni i koji će našim sugrađanima i gostima uljepšati zimske dane i novogodišnje praznike", poručili su iz Centra Skenderija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije