Gradovi

Pratite nas na Google news

Cvijanović: SNSD daje pečat razvoju svih opština i gradova Srpske

Cvijanović: SNSD daje pečat razvoju svih opština i gradova Srpske
Foto: Srna | Cvijanović: SNSD daje pečat razvoju svih opština i gradova Srpske
Srna

ZVORNIK - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je danas u Zvorniku da je ta partija apsolutno dobro pripremljena za predstojeće lokalne izbore i da sa svojom političkom snagom daje pečat razvoju svih opština i gradova u Republici Srpskoj, na čemu je radila i radiće i u narednom periodu uz podršku koalicionih partnera.

Cvijanovićeva je rekla novinarima da je iza SNSD-a mnogo uspješno realizovanih projekata.

"Znamo da to naši građani cijene", rekla je Cvijanovićeva nakon sastanka članova Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke u Izbornoj jedinici sedam.

Ona je ocijenila da je SNSD politička organizacija sa velikim iskustvom i sigurno najboljom stranačkom infrastrukturom na terenu, kao i da je sposobna da lako prevaziđe i objektivne probleme kada je riječ o pojavi virusa korona i neriješenim stvarima koje prate predstojeće izbore.

Cvijanovićeva je izjavila da će se SNSD, u smislu kampanje i komunikacije sa ljudima, prilagoditi i na neko novo vrijeme poslije virusa ili na situaciju u slučaju njegovog eventualno novog talasa.

"U suštini, ostaćemo definitivno pobjednička partija i očekujemo od koalicionih partnera da apsolutno učestvuju u definisanim koalicionim politikama", poručila je Cvijanovićeva, koja je predsjednik Republike Srpske.

Ona je dodala da je radni sastanak članova Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke u Izbornoj jedinici sedam održan u funkciji pripreme za lokalne izbore, za koje je ta partija apsolutno dobro pripremljena.

"Ova izborna jedinica je tradicionalno sa svojim dobrim rezultatom jedno od uporišta SNSD-a i sigurna sam da će doprinijeti ostvarenju visoko postavljenog cilja stranke kada je u pitanju izborni rezultat", navela je Cvijanovićeva.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik stranke Radovan Višković, član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija i funkcioneri SNSD-a sa područja Zvornika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije