Gradovi

Cvijanovićevoj Povelja počasnog građanina Prijedora

Cvijanovićevoj Povelja počasnog građanina Prijedora
Foto: N.N. | Cvijanovićevoj Povelja počasnog građanina Prijedora
Srna

PRIJEDOR - Povelja počasnog građanina Prijedora biće dodijeljena predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović zbog značajnog doprinosa i kontinuiranoj podršci rukovodstvu grada i značajnim projektima koji su realizovani u ovom gradu.

Odluku o nagradama i priznanjima koji se dodjeljuju povodom 16. maja - Dana grada danas su usvojili odbornici Skupštine grada Prijedora.

"S obzirom na to da je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović najavila podršku u ostvarenju višegodišnje ideje i potreba naše ustanove da se u našem gradu izgradi još jedan vrtićki objekat, čime bismo imali mogućnosti da primimo dodatnih 200 djece, smatramo da ta podrška mora da ima adekvatan odgovor i sa naše strane", navodi se u obrazloženju.

Za ovaj prijedlog glasalo je 18 odbornika, sedam je bilo uzdržano, a niko protiv.

Nagrada grada, koju prati i novčani iznos od 1.500 KM, biće dodijeljena ljekaru specijalisti Borisu Ćurguzu, infektologu u bolnici "Doktor Mladen Stojanović", za doprinos u radu Gradskog štaba za vanredne situacije i blagovremenog informisanja javnosti o trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

"Ćurguz se već više od godinu dana nalazi na prvoj liniji odbrane od virusa korona, te počevši od postupka testiranja, savjetovanja i liječenja pacijenata svakodnevno doprinosi da se grad Prijedor nalazi u mnogo povoljnijoj epidemiološkoj situaciji od mnogih gradova u Republici Srpskoj", navodi se u obrazloženju.

Ovaj prijedlog Komisije za nagrade i priznanja usvojen je jednoglasno.

Plaketa grada biće dodijeljena firmi "MG Mind" iz Mrkonjić Grada za izuzetno ostvarene rezultate na području privrede u Prijedoru.

"`MG Mind` je, ulažući svoja sredstva u adaptaciju i rekonstrukciju bivše robne kuće `Patrija`, riješio višedecenijski infrastrukturni problem grad, oplemenjujući prostor i sam izgled centralne zone grada. Svojom aktivnošću, nakon završetka, otovriće nova radna mjesta čime doprinosi razvoju same lokalne zajednice", navodi se u obrazloženju.

Za ovu odluku bilo je 19 odbornika, šest uzdržanih, a niko protiv.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije