Gradovi

Derventa dodjeljuje plac za kuću višečlanoj porodici Dragojević

Derventa dodjeljuje plac za kuću višečlanoj porodici Dragojević
Foto: Srna | Derventa dodjeljuje plac za kuću višečlanoj porodici Dragojević

DERVENTA - Opština Derventa podržaće akciju humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" za izgradnju kuće višečlanoj porodici Dragojević i za tu namjenu dodijeliti jedan od opštinskih placeva u Novom naselju, dogovoreno je na sastanku predstavnika ove organizacije sa načelnikom opštine Miloradom Simićem.

Porodica Dragojević, majka Željana i njenih šestero djece, nalaze se u stanju socijalne potrebe i trenutno žive u trošnom objektu neuslovnom za život.

"U prilog tome da će se takvo stanje uskoro promijeniti govori i odaziv derventskih privrednika koji su obećali donacije u vidu građevinskog materijala dovoljne za izgradnju većeg dijela objekta. Zahvaljujući ovakvom dogovoru postignutim sa opštinom Derventa i derventskim privrednicima izgledno je da će kuća biti izgrađena do zime, što je bio i cilj akcije", objavljeno je na službenoj stranici opštine Derventa.

Organizacija "Srbi za Srbe" pokrenula je akciju "Poziv po poziv, ciglu po ciglu" u okviru koje korisnici svih mobilnih i fiksnih operatera pozivom na broj 17763 mogu donirati dvije marke.

Podrška ovoj akciji moguća je uplatom sredstava na broj žiro računa 5620128130024158 u NLB banci /uz napomenu za porodicu Dragojević/. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije