Gradovi

Đokić: SP snažna poluga razvoja Dervente

Đokić: SP snažna poluga razvoja Dervente
Foto: Srna | Đokić: SP snažna poluga razvoja Dervente

DERVENTA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je da je ova partija svih 25 godina postojanja u Derventi nastojala da budu snažna poluga života i razvoja ove lokalne zajednice, te da je značajno doprinijela obnovi ove opštine.

"Dali smo nemjerljiv doprinos u jednom teškom periodu života, neposredno poslije rata kada je trebalo da se obnovi i vrati duh života u ovoj grad. Sve do danas dajemo doprinos uspješnom razvoju Dervente", rekao je novinarima Đokić, koji je u Derventi prisustvovao obilježavanju 25 godina postojanja Opštinskog odbora SP-a.

On je istakao da je posebno ponosan na socijaliste u Derventi i zahvalio svim članovima i simpatizerima koji sve više ukazuju povjerenje ovoj partiji.

"Marljivim radom ljudi ove opštine, a zasluge pripadaju kadru socijalista, članstvu, ali i biračima, dat je doprinos poboljšanju društvenog i političkog ambijenta. Nastojaćemo da sa velikom odgovornošću radimo i dalje, da sarađujemo, pomažemo i budemo kreativni", rekao je Đokić.

On je istakao da je nakon dužeg vremena SP uspio da osvoji direktan mandat iz Izborne jedince četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske, što je dokaz sve većeg povjerenja građana u ideje i principe koje zastupaju socijalisti.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Derventa Slaven Gojković kaže da ovom svečanošću SP želi da zahvali članstvu, simpatizerima i prijateljima na ukazanom povjerenju.

"Konstantno smo prisutni, jačamo iz dana u dan, sve je veće povjerenje građana u ideju i principe partije. Socijalisti su u modi", kaže Gojković.

Svečanosti su, između ostalih, prisustvovali i funkcioneri SP-a Slobodan Protić, Duško Milunović, Risto Marić, Sonja Davidović, Davor Strika.

Među okupljenima bili su načelnik opštine Derventa Milorad Simić, predsjednik Skupštine opštine Marijan Kljajić, predstavnici stranaka sa kojima socijalisti imaju uspješnu saradnju, kao i brojni članovi i simpatizeri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije