Gradovi

Doboj prvi put organizuje manifestaciju "Zimzograd"

Doboj prvi put organizuje manifestaciju "Zimzograd"
Foto: N.N. | Doboj prvi put organizuje manifestaciju "Zimzograd"

DOBOJ - U Doboju će ove godine prvi put biti organizovana zimska manifestacija "Zimzograd", koja će sa bogatim sadržajem početi 15. decembra u Parku narodnih heroja, najavio je dobojski gradonačelnik Boris Jerinić.

On je rekao novinarima da gradska administarcija i turistička organizacija intenzivno rade na organizovanju programskih aktivnosti koje, između ostalog, obuhvataju klizalište na otvorenom u parku i doček međunarodne i pravoslavne Nove godine ispred Administrativnog centra grada.

On je naveo da su u organizaciju uključeni i lokalni ugostitelji, a namjera je da se manifestaciji odazovu i lokalni proizvođači, za koje će u parku biti postavljeni odgovorajuće kućice u duhu zimskih radosti.

"Doboj je otvoren grad i posjetioci moraju imati sadržaja kada ga posjete", rekao je Jerinić i izrazio želju da manifestaciju posjete i stanovnici iz drugih lokalnih zajednica.

Predsjednik Skupštine grada Doboj Sanja Vulić navela je da će programske aktivnosti biti posebno interesantne za najmlađe sugrađane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije