Gradovi

Dodik: Kandidat za gradonačelnika Prijedora kvalitetan, pobjeda će biti velika

Dodik: Kandidat za gradonačelnika Prijedora kvalitetan, pobjeda će biti velika
Foto: Velibor Tripić | Dodik: Kandidat za gradonačelnika Prijedora kvalitetan, pobjeda će biti velika

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da će kandidat ove stranke za gradonačelnika Prijedora pobijediti na izborima, jer je izuzetno kvalitetan i opšteprihvaćen.

"Za nas je završena situacija koja je u Prijedoru bila posljednjih dana. Sada se bavimo kampanjom i pozvaćemo sve opštinske odbore SNSD-a da pomognu Prijedoru, a svi resursi će biti upotrebljeni u kampanji i za podršku našem kandidatu", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je istakao da kandidat SNSD-a, čije ime nije saopštio, pripada mlađoj generaciji političara koji su odrasli uz ovu stranku i školovali se u političkim akademijama ove partije.

"Naš kandidat se redovno školovao, stekao fakultetsku diplomu i uspostavio kvalitetnu komunikaciju sa građanima Prijedora. Naša pobjeda će biti velika i neće im pomoći ni to što neki najavljuju da će se preseliti u Prijedor", rekao je Dodik.

Dalibor Pavlović (SNSD) nedavno je podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora, pa će za ovu funkciju biti raspisani prijevremeni izbori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije