Gradovi

Dodik u Kozarskoj Dubici: Neupitna pobjeda SNSD-a

Dodik u Kozarskoj Dubici: Neupitna pobjeda SNSD-a
Foto: SNSD | Dodik u Kozarskoj Dubici: Neupitna pobjeda SNSD-a

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da je neupitna pobjeda SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima u ovoj opštini i kandidata za načelnika Radenka Reljića.

Dodik je sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici razgovarao o aktivnostima tog odbora i pripremama za lokalne izbore.

"Kandidat za načelnika opštine Radenko Reljić je naš kandidat, dobio je širu podršku koalicionih partnera. Vjerujemo da će ta pobjeda biti neupitna i da će stari, odnosno novi načelnik, nastaviti da radi svoj posao. Veoma nam je stalo da uradimo sve što je neophodno kako bismo ojačali i održali povjerenje koje imamo tradicionalno ovdje u Dubici", rekao ej Dodik.

Prema njegovim riječima, SNSD je u Kozarskoj Dubici omogućio korištenje raznih izvora institucionalnih sredstava.

"Neki naši koalicioni partneri pokušavaju to da pripišu sebi, ali u suštini to su intervencije Vlade Republike Srpske kojih ne bi moglo biti bez SNSD-a", izjavio je Dodik novinarima.

On je potvrdio da je dogovoreno asfaltiranje oko tri kilometra lokalnih puteva u ovoj lokalnoj zajednici i nastavak izgradnje vodovoda u koji je Vlada Republike Srpske uložila oko 700.000 KM.

Reljić je izjavio da je na sastanku dogovorena realizacija više projekata.

"To se odnosi, prije svega, na infrastrukturne projekte, asfaltiranje puteva, vodovod i ostale aktivnosti. Mislim da na ovim izborima SNSD ulazi u još jednu veliku pobjedu. Što se tiče kandidata za načelnika opštine tu će biti obezbijeđena apsolutna većina i mislim da će SNSD i dalje ostati stranka broj jedan u gradu", naglasio je Reljić.

Na sastanku u Opštinskom odboru SNSD-a, čiji je gost danas bio Dodik, razgovarano je i o drugim aktuelnim temama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije