Gradovi

Dual radar od srijede na ulicama Bijeljine

Dual radar od srijede na ulicama Bijeljine
Foto: Ilustracija | Dual radar od srijede na ulicama Bijeljine
N.N.

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina od sutra 22. januara spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja, u cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepropisna brzina kretanja dominantan uzrok težnih oblika saobraćajnih nezgoda.

Pojačana kontrola brzine kretanja vozila će se do 31. januara  ršiti preko radarskog sistema ''Redflex traffic systems fty – Dual''.

"Tokom  2019. godini evidentirana je 1221 saobraćajna nezgoda na području Policijske uprave Bijeljina. U ovim nezgodama devet lica je izgubilo život, 70 je teško a 325 lica lakše povređeno. Jedan od najčešćih uzroka saobraćajnih nezgoda bila je neprilagođena i nepropisan brzina kretanja vozila", istakli su u Policijkoj upravi Bijeljina.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise,naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije