Gradovi

Iskustvo penzionisanih policajaca od velikog značaja

Iskustvo penzionisanih policajaca od velikog značaja
Foto: Vesna Duka | Iskustvo penzionisanih policajaca od velikog značaja

TREBINJE - Svako vrijeme ima svoje izazove, a na njih u datim vremenima pripadnici Policijske uprave Trebinje adekvatno odgovaraju - čuvanjem bezbjednosti građana i njihove imovine.

Ovo je rečeno na prijemu za penzionisane radnike MUP-a, upriličenom u Policijskoj upravi Trebinje povodom 4. aprila, Dana MUP-a RS.

Tridesetak nekadašnjih policijskih službenika se prisjetilo radnih dana u ovoj upravi, a među njima i Tihomir Ivković, koji je, kako kaže, tek nekoliko mjeseci u penziji.

"Nakon trideset godina odgovornog rada u službi imam vremena za porodicu i odmor, ali sam rado došao da se sastanem sa kolegama, sa kojim sam proveo mnoge lijepe, a nekada i one ružnije trenutke", dodao je on.

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa rekao je da je uvijek čast i zadovoljstvo sresti se sa  ljudima koji su ostavili trag u ovoj profesiji.

"Ovaj prijem je prilika da se porazgovara o tome kako je bilo nekad, kako sad, ali, što je možda i najbitnije, da čujemo njihove savjete, jer je njihovo iskustvo od izuzetnog značaja za aktivne policijske službenike", kazao je Laketa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije