Gradovi

Pratite nas na Google news

Izliječen još jedan pacijent

Izliječen još jedan pacijent
Foto: N.N. | Izliječen još jedan pacijent
N.N.

​BIJELJINA - Osoba iz Bijeljine koja je bila pozitivna na virus korona i smještena u karantin u bijeljinskom Domu učenika biće otpuštena kući tokom dana, jer je i drugi retest koji je stigao iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske pokazao da je izliječena od infekcije kovidom-19, saopšteno je na današnjem sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije.

U Domu učenika ostaje jedno lice iz Ugljevika, a stanje zaražene osobe koja je na liječenju u bolničkom karantinu je stabilno. U bolničkoj izolaciji je osam lica, a u kućnoj izolaciji, pod stručnim medicinskim nadzorom Higijensko epidemiološke službe Doma zdravlja, četiri osobe.

Bolnica "Sveti Vračevi" do sada je posredstvom Instituta za javno zdravstvo testirala ukupno 612 lica, a Dom zdravlja uzeo je bris od 328 osoba za koje se sumnjalo da su zaražene virusom korona ili da su bile u kontaktu sa zaraženim građanima.

Tokom prethodna 24 časa pripadnici Policijske uprave Bijeljina kaznili su osam lica koja nisu nosila zaštitne maske na javnim mjestima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije