Gradovi

Pratite nas na Google news

Javila se trudna djevojka iz BiH koja je "otela" mladića

Javila se trudna djevojka iz BiH koja je "otela" mladića
Foto: N.N. | Javila se trudna djevojka iz BiH koja je "otela" mladića
N.N.

"Otac Elvedina Hamzića znao je sve vrijeme gdje mu se nalazi sin", rekla je za "Avaz" Dženita Mujčinović, djevojka koja tvrdi da je trudna s mladićem oko kojeg se posljednjih dana u javnosti digla velika prašina nakon što je njegova porodica objavila da je nestao.

Ona je rekla da je Elvedin bio svojevoljno kod nje.

"Njegov otac je to znao, bio je tu. Oni su tvrdili da je drogiran, a uopšte nije bio ni otet. Momak je spavao sa mnom, dijete je njegovo. Oboje smo tu pogriješili, i on i ja", rekla je Dženita, poručivši da želi da se konačno zaustave priče o tome da je mladić otet.

U prilog tome Avazu je poslala i fotografiju iz kreveta s Elvedinom Hamzićem, navodeći da se na njoj jasno vidi da "nije otet".

Fotografiju možete da vidite OVDJE.

Ona je istakla i da ne namjerava prekidati trudnoću te da će roditi dijete.

"On je rekao da će priznati dete kad se rodi, ali da prvo uradi DNK analizu", rekla je Mujčinović.

Da podsjetimo, prije nekoliko dana porodica mladića iz Živinica kod Tuzle rekla je da je nestao 13. januara. Iako policija nije imala nikakvu prijavu o njegovom nestanku, mladićeva porodica je tvrdila da su Elvedina "otele dvije ku***".

"Drže ga zatvorenog, drogirale su ga i neće da ga puste. Užas. Zvala sam ga, pričala sa njim. On jedva govori koliko je izmučen. Zvali smo policiju, ali oni ne reaguju, tako da ćemo da vidimo šta će biti s njim. Zvaćemo opet policiju da nam pomognu da ga spasimo", rekla je ranije za Avaz Elvedinova rođaka, koja je željela da ostane anonimna.

POVEZANA VIJEST: Oglasio se mladić kog su "otele" dvije djevojke

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije