Gradovi

Kostajnica zahvalna Trebinju na pomoći

Kostajnica zahvalna Trebinju na pomoći
Foto: N.N. | Kostajnica zahvalna Trebinju na pomoći

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja ine.Mirko Ćurić razgovarao je danas sa načelnikom Opštine Kostajnica Nikolom Janjetovićem koji je posjetio Trebinje i tom prilikom se zahvalio ovom gradu i njegovim službama zaštite i spasavanja, kao i svim građanima na svesrdnoj podršci u saniranju posljedica zemljotresa koji je pogodio to mjesto krajem prošle god

Podsjtivši da je Grad Trebinje obezbijedio finansijsku podršku od 15.000 KM i tokom praznika u Kostajnicu poslao operativni tim ljudi iz gradskih službi za zaštitu i spasavanje, Ćurić je dodao da je to bila savim prirodna stvar.

"To je bio samo naš simbolični znak solidarnosti sa građanima Kostajnice, kojim smo i tada, ali i sada poručujemo da je Trebinje uvijek tu da svima pomogne, posebno u ovakvim situacijama", kazao je Ćurić.

On je načelniku Kostajnice uručio Monografiju Grada Trebinja, koja će tek biti predstavljena široj javnosti.

Načelnik Opštine Kostajnica Nikola Janjetović uručio je zahvalnice gradonačelniku Ćuriću i predstavniku službi zaštite i spasavanja Nemanji Sorajiću.

"Ono što mogu da poručim jeste jedno veliko hvala svima u Trebinju",  istakao je  Janjetović.

On je dodao da nikada ne bi volio da mora da šalje pomoć koju je Trebinje uputilo Kostajnici bilo kom mjestu u zemlji, jer je zemljotres jedno veoma neprijatno iskustvo koje stvara strah i paniku kod građana te uzrokuje veliku materijalnu štetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije