Gradovi

Maunaga predsjednik OO Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo

Maunaga predsjednik OO Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo
Foto: Facebook | Maunaga predsjednik OO Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Milan Maunaga izabran je večeras za predsjednika novoformiranog Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo.

Maunaga je rekao novinarima nakon osnivačke sjednice da će rukovodstvo Opštinskog odbora prvenstveno raditi na tome da se obezbijede uslovi za zapošljavanje mladih i spriječi njihov odlazak.

"Posebnu pažnju posvetićemo obrazovanju ulaganjem u izgradnju infrastrukturnih objekata za izvođenje praktične nastave, fiskulturnih sale i drugih objekta vezanih za sport i rekreaciju", poručio je Maunaga.

On je dodao da Opštinski odbor Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo uglavnom čine mladi ljudi koji će biti okosnica budućeg razvoja stranke.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske i predsjednik Regionalnog odbora Izborne jedinice osam Zoran Trapara rekao je da je formiranjem opštinskog odbora u Istočnom Novom Sarajevu zaokružena cijela Sarajevsko-romanijska regija.

On je naglasio da Ujedinjena Srpska svakog dana napreduje, te da je realno očekivati da ova stranka u svim većim opštinama participira u vlasti u naredne četiri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije