Gradovi

Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću
Foto: Srna | Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

BIJELJINA - Kandidat koalicije 10 političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je u selu Donji Magnojević da će jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put biti nedaleko od Magnojevića.

"Izborili smo se da jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put bude nedaleko od Magnojevića i iz dana u dan dokazujemo da zajedničko djelovanje sa 10 političkih partija koje nas podržavaju već daje rezultate", rekao je Mićić, koji je predsjednik Stranka demokratske Srpske (SDS) Semberija.

On je istakao da je narod svjestan da je izgrađeno osam novih škola i da je u toku gradnja devete, u Gornjem Magnojeviću.

"Mještani su nam ukazali i na problem odlaska ljudi sa sela, ali to je generalni problem koji treba sistemski rješavati i to će svakako biti jedna od tema kojom ćemo se ozbiljno baviti", poručio je Mićić na sastanku predsjednika i zamjenika mjesnih odbora Regije selo tri o realizovanim projektima i planovima za dalji razvoj Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića kod Bijeljine.

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini grada Bijeljina Pero Spasojević istakao je ovom prilikom da je SDS Semberija aktivno počeo da radi u navedenim mjesnim zajednicama i razgovara s mještanima o načinu rješavanja infrastrukturnih problema.

"Za naredni period već je dogovoreno asfaltiranje nekoliko puteva na području Magnojevića, a mještani su nam ukazali i na potrebu za izgradnjom mokrog čvora u Osnovnoj školi u Srednjem Magnojeviću", izjavio je Spasojević novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije