Gradovi

Pratite nas na Google news

Mićić: Vjera u vaskrsenje znači još više u teškim vremenima

Mićić: Vjera u vaskrsenje znači još više u teškim vremenima
Foto: Arhiva | Mićić: Vjera u vaskrsenje znači još više u teškim vremenima
N.N.

BIJELJINA - Povodom Vaskrsa po gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je sugrađanima koji se u bogosluženju pridržavaju ovog kalendara, uputio prazničku čestitku.

"Povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa, građanima Grada Bijeljina koji su vjernici Rimokatoličke i Slovačke evangelističke crkve i svima koji Dan Hristovog vaskrsenja ove godine proslavljaju 12. aprila, upućujemo srdačne čestitke i želje da praznični dani proteknu u zdravlju, ljubavi i sreći. Danas je zdravlje stanovnika našeg Grada i cijelog svijeta ugroženo virusom korona, što nas primorava da imamo manje društvenih kontakata, a čak i vaskršnje praznike ćemo provesti samo u krugu porodice ili užem krugu prijatelja", naveo je Mićić i dodao:

"Zato nam u ovom teškom vremenu još više znači vjera u vaskrsenje, kao i duhovna podrška iz vjerskih zajednica i svih ljudi dobre volje. Uvjeren sam da ta podrška ni ove godine neće izostati i siguran sam da će i ovaj Vaskrs, uprkos vanrednim okolnostima, proći u radosti i nadi u pobjedu čovjeka nad svim nevoljama s kojima se suočavamo".

Mićić je zaključio da uz Božju pomoć, treba da pokažemo bližnjima da razumijemo smisao Hristovog vaskrsenja i budemo im oslonac u prazničnim danima i nakon njih.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije