Gradovi

Mićo Mićić: Primjer smo za uspjeh na svakom polju

Mićo Mićić: Primjer smo za uspjeh na svakom polju
Foto: N.N. | Mićo Mićić: Primjer smo za uspjeh na svakom polju

Poštovani Bijeljinci...U želji da ste, prije svega, vi i vaše porodice dobro i zdravo, obraćamo vam se u završnici predizborne kampanje.

Pred nama je odluka kojim putem želimo da naša Semberija ide - putem daljeg napretka, u saglasnosti s ustanovama Republike Srpske i BiH, ili u sukobu s njima, što bi blokiralo ili usporilo ostvarenje velikih projekata koje smo isplanirali.

Tim koji smo okupili ima program u čijoj osnovi je lokalni interes, umjesto visoke politike. Živimo u Semberiji, zajedno sa vama, i Semberija nam je na prvom mjestu. Na ovim izborima biramo hoćemo li dogovor, saradnju i uspjeh ili neslogu, sukob i nazadovanje. Mi znamo šta želimo, a vjerujemo da ćete i vi odgovorno glasati.

Ovdje žive vrijedni ljudi, domaćini koji su u našoj ravnici navikli da rade, raduju se uspjesima, ali se i bore protiv prirodnih i svih drugih nedaća. Sve ove godine zajedno gradimo svoje grad i selo i treba da znate da smo primjer okolnim lokalnim zajednicama po uspjehu na svakom polju.

Pozivamo vas da se sjetite kako je izgledala Bijeljina prije 10 ili 15 godina, a kako izgleda sad. Izgrađeni su fakulteti, kanalizacija, Centar za kulturu, bolnica, obilaznica, škole, sistemi za navodnjavanje, proširena je vodovodna mreža, renovirane su ulice i putevi, trg, gradski park, Sokolski dom, uređen kanal Dašnica kroz Bijeljinu i obnovljeni su kanali kroz druge dijelove Semberije... Slijedi nam izgradnja auto-puta, drinskog nasipa, ulice koja će nositi ime po 9. januaru, studentskog centra, gradske sportske dvorane, centra za borbu protiv elementarnih nepogoda... Mi smo napravili DOGOVOR za Bijeljinu i ODLUČNO smo krenuli da ga ostvarimo. Budite dio velikog poduhvata da Bijeljinu učinimo istinskim gradom budućnosti, za sadašnje generacije i generacije koje dolaze.

Ostajte zdravo, čuvajte svoje i zdravlje svojih bližnjih, a sigurni smo da ćete na biralištima prepoznati šta je vaš interes i interes naše Semberije.

Stranka demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije