Gradovi

Pratite nas na Google news

Mitar Vidaković kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika

Mitar Vidaković kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika
Foto: Srna | Mitar Vidaković kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika
Srna

ZVORNIK - Kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima je Mitar Vidaković, a večeras su predstavljeni i kandidati za Skupštinu grada.

Predstavljanju u Zvorniku prisustvovao je i član Predsjedništva te partije Draško Stanivuković koji je izrazio uvjerenje da će građani dati povjerenje Vidakoviću i ostalim kandidatima PDP-a.

Stanivuković je naveo da je prosjek godina kandidata za odbornike oko 27-28 godina, te smatra da će ti mladi ljudi, uz pomoć iskusnijih, izgraditi novi Zvornik.

"Promovišemno novu ideju u kojoj će se mladi ljudi svakog grada, Zvornika, Bijeljine, Banjaluke i drugih, međusobno povezati u nadi da će napraviti pozitivne promjene, jer svaka bolje uređena lokala zajednica čini Republiku Srpsku boljom, uspješnijom, prosperitetnijom", rekao je Stanivuković.

Kandidat za gradonačelnika Zvornika Vidaković je rekao da na izbore izlaze sa programom koji se, prije svega, odnosi na rješavanje položaja mladih, a to su posao i rješavanje stambenog pitanja.

Vidaković, koji je predsjednik Gradskog odbora PDP-a, očekuje da će ova stranka izboriti ulazak u Skupštinu grada i javno zastupati svoje stavove, posebno rješavanje pitanja mladih da bi sprječili njihov odlazak iz zemlje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije