Gradovi

Mladencima u Trebinju korona nije prepreka: Svadbeni poljubac preko maski

Mladencima u Trebinju korona nije prepreka: Svadbeni poljubac preko maski
Foto: N.N. | Mladencima u Trebinju korona nije prepreka: Svadbeni poljubac preko maski

TREBINJE - Iako su neki parovi u Trebinju prolongirali svoja vjenčanja zbog virusa korona, Aleksandra Kosjerina i Aleksandar Putica to nisu željeli uraditi, već su juče svoje sudbonosno "da" izgovorili pod maskama.

Iako se njihov svadbeni bal, kako se i sami našališe, pretvorio u maskenbal, to nije umanjilo njihovu sreću, pa ni svadbeni poljubac preko maski nije umanjio svečanost trenutka.

Mladenci kažu da su za subotu imali zakazano veliko svadbeno veselje, ali nisu željeli da se na put njihovoj sreći ispriječi "mali virus", pa su se vjenčali u zgradi Gradske uprave, uz kuma, kumu i mladenkinu sestru.

"Nema prepreka u doba korone kada je ljubav u pitanju, ne smetaju nam ni maska, ni rukavica, ni prilikom stavljanja prstena, a ni prilikom prvog poljupca, biće poljubaca i mimo maski", kazala je nasmijana mladenka.

Ovo je, kako kažu u Matičnom uredu u Trebinju, drugi brak sklopljen u ovakvim okolnostima, gdje su mladenci sudbonosno "da" izgovorili sa maskama i rukavicama.

Za april je bilo najavljeno sklapanje šest brakova u Trebinju, ali su neki mladenci odlučili da na "ludi kamen" stanu kada prođe virus.

U Matičnom uredu navode da se brakovi mogu sklapati samo radnim danima, uz poštovanje svih propisanih mjera zaštite usljed epidemije virusa korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije