Gradovi

Pratite nas na Google news

Nastavljeno popločavanje staza u Gradskom parku

Nastavljeno popločavanje staza u Gradskom parku
Foto: N.N. | Nastavljeno popločavanje staza u Gradskom parku
N.N.

BIJELJINA - U Gradskom parku u Bijeljini počelo je popločavanje druge centralne staze, a gradonačelnik Mićo Mićić istakao je tokom obilaska radova da je Grad za dvije faze obnove staza izdvojio ukupno 145.000 konvertibilnih maraka.

“Gradska uprava godinama unazad radi na uređenju Parka i zbog toga je ponovo i postao jedno od najljepših mjesta u gradu, oaza zelenila koju posjećuju roditelji sa djecom, ali i stariji. U toku je druga faza popločavanja, za koju je izdvojeno 75.000 KM, dok je prva faza koštala 70.000 KM. Ovo i nije veliki iznos, ako pogledamo šta će građani dobiti nakon realizacije”, poručio je Mićić.

On je podsjetio da Grad svake godine izdvaja više od 100.000 KM za tekuće održavanje Parka, a da je u prethodnom periodu za postavljanje teretane na otvorenom i uređenje dječijeg igrališta obezbijeđeno 130.000 KM.

“Nastavićemo sa proširenjem pješačkih zona, a jedna od njih, veoma brzo, postaće Ulica patrijarha Pavla, čime bismo dobili pješačku zonu od Gradske uprave, pored Manastira Svetog Vasilija Ostroškog, do Parka. Tu ćemo uložiti dodatnih od 150 do 200 hiljada KM i dobiti lijep dio grada bez automobile”, kaže Mićić.

Gradonačelnik je ocijenio da je nova česma u centralnom dijelu Parka, čiju je izgradnju finansirao Rotari klub, već postala prepoznatljivo okupljalište Bijeljinaca.

“U Parku će biti postavljene i biste srpskim velikanima – Nikoli Tesli, Mihajlu Pupinu, Ivi Andriću i Jovanu Dučiću, a na mjestu gdje su premještene biste narodnih heroja, gdje svake godine obilježavamo Međunarodni dan pobjede nad fašizmom, biće izgrađeno posebno mjesto za polaganje vijenaca”, dodao je Mićić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije