Gradovi

Nema novozaraženih u Bijeljini, nastavljena dezinfekcija objekata

Nema novozaraženih u Bijeljini, nastavljena dezinfekcija objekata
Foto: N.N. | Nema novozaraženih u Bijeljini, nastavljena dezinfekcija objekata

BIJELJINA - Na području Grada Bijeljina nema novih slučajeva zaraze virusom korona, i dalje su inficirane dvije osobe iz Bijeljine i Ugljevika, a nadležne službe dezinfikovale su prethodnih dana prostorije Doma penzionera, Šahovskog kluba "Panteri" i objekat u kojem je smještena bijeljinska filijala Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske.

Zdravstveno stanje pacijenta koji se nalazi na liječenju u bolničkom karantinu je stabilno, dok se u bolničkoj izolaciji nalazi pet lica. U kućnoj izolaciji su dvije osobe, a bijeljinska Bolnica do sada je u Institut za javno zdravstvo Republike Srpske poslala 638 uzoraka.

Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja do danas je uzela uzorke od 328 lica za koja se sumnjalo da su zaražena kovidom-19 ili da su bila u kontaktu sa zaraženim osobama.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina kaznili su u prethodna 24 časa dva lica koja nisu koristila zaštitne maske, a gradski zdravstveni inspektor izdao je do sada ukupno 214 rješenja o izolaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije