Gradovi

Odbornik u bijeljinskoj Skupštini Ognjen Đuka napustio DNS

Odbornik u bijeljinskoj Skupštini Ognjen Đuka napustio DNS
Foto: Facebook | Odbornik u bijeljinskoj Skupštini Ognjen Đuka napustio DNS

BIJELJINA - Odbornik u Skupštini grada Bijeljina Ognjen Đuka napustio je danas Demokratski narodni savez (DNS) i ocijenio da u toj stranci više nema mjesta za ljude koji su je stvarali.

On je najavio da će u narednom periodu djelovati kao nezavisni odbornik.

"Ostavku podnosim iz moralnih i političkih razloga i grupnog nezadovoljstva istaknutih članova, dugogodišnjih predsjednika mjesnih odbora i postojećeg većinskog sveukupnog članstva DNS-a u Bijeljini, zbog odnosa vrha stranke prema Gradskom odboru DNS Bijeljina, a posebno načinom vođenja kadrovske politike", naveo je Đuka u saopštenju za medije.

Prema njegovim riječima, nakon 16 godina veoma aktivnog zalaganja, vjernog, predanog i mukotrpnog rada u DNS-u nije zaslužio ponižavajući status u toj stranci, kao ni njegovi saradnici i istaknuti članovi stranke u Bijeljini.

"Pošto u DNS-u Bijeljina više nema mjesta za ljude koji su ga stvarali, gradili i donosili značajne rezultate i održali poslije cijepanja Gradskog odbora, uprkos činjenici da je velika većina članstva napustilo DNS u Bijeljini, smatramo da u takvom okruženju ne možemo i ne želimo da radimo", naveo je Đuka.

On je dodao da ga je takav tretman u DNS-u sprečavao da predstavlja interese građana Semberije na pravi način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije