Gradovi

Odoboreno 15.000 KM za nabavku sanitetskog vozila

Odoboreno 15.000 KM za nabavku sanitetskog vozila
Foto: Srna | Odoboreno 15.000 KM za nabavku sanitetskog vozila

STANARI - Skupština opštine Stanari donijela je danas odluku da doznači 15.000 KM na ime finansijke pomoći Javnoj zdravstvenoj ustanovi "Bolnica Sveti apostol Luka" Doboj, prema zahtjevu za nabavku sanitetskog vozila.

Sredstva za pomoć dobojskoj bolnici biće obezbijeđena iz budžetske rezerve Stanara.

Načelnik opštine Stanari Dušan Panić istakao je da je usvojena odluka o pristupanju izradi regulacionog plana eksploatacionih polja "EFT-Rudnik i Termoelektrana Stanari", kao i o pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika za dodjelu novčane pomoći iz budžeta opštine Stanari, namijenjene socijalno ugroženim građanima.

Panić je zadovoljan što je današnje zasjedanje lokalnog parlamenta prošlo brzo zahvaljujući dobro pripremljenim materijalima.

Odbornici su usvojili odluku da se prosječna konačna građevinska cijena metra kvadratnog korisne površine stambenog i poslovnog prostora u 2019. godini, na području Stanara, utvrđuje u iznosu od 572,59 KM, koja će služiti kao osnovica u 2020. godini za izračunavanje visine rente.

Predsjednik Skupštine opštine Ostoja Stevanović zadovoljan je što su odbornici usvojili odluku o izvještaju o radu Skupštine opštine za 2019. godinu.

Na dnevnom redu današnje 27. sjednice lokalnog parlamenta usvojen je i program zajedičke komunalne potrošnje za 2020. godinu, te plan utroška sredstava za realizaciju posebnih mjera zaštite od požara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije