Gradovi

Paketi hrane za socijalno ugrožene porodice u Šamcu

Paketi hrane za socijalno ugrožene porodice u Šamcu
Foto: Srna | Paketi hrane za socijalno ugrožene porodice u Šamcu

ŠAMAC - U Crvenom krstu Šamac danas je počela podjela paketa hrane za socijalno ugrožene, koje je obezbijedio Crveni krst Republike Srpske, u okviru aktivnosti iz programa socijalno-humanitarne djelatnosti.

Sekretar CK Šamac Danica Radulović kaže da je CK dobio 13 paketa za socijalno ugrožene, a spiskove su dobili od Centra za socijalni rad u Šamcu.

Ona dodaje da se u sastavu paketa hrane sadržane neophodne životne namirnice: ulje, so, tjestenina, riža, pasulj, palenta, supa u kesici, mješavina biljnog začina i šećer.

"Svakodnevno obilizamo socijalno ugrožene porodice koje nam se redovno obraćaju, a mi pomažemo u skladu sa našim moućnostima. Nastojimo da podjelom obuhvatimo i pomognemo svim porodicama i na ovakav način. Na ovom podruju je više od 200 socijalno ugroženih porodica", kaže Radulovićeva.

Crveni krst Republike Srpske, u okviru aktivnosti iz programa socijalno humanitarne djelatnosti, obezbijedio je iz vlastitih sredstava 952 paketa hrane, čija ukupna vrijednost iznosi oko 20.000 KM.

Crveni krst Republike Srpske distribuiraće po 13 paketa hrane licima u stanju socijalne potrebe na teritoriji opština i gradova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije