Gradovi

Pratite nas na Google news

Panić očekuje maksimalnu podršku građana Stanara

Panić očekuje maksimalnu podršku građana Stanara
Panić očekuje maksimalnu podršku građana Stanara
Srna

STANARI - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari Dušan Panić očekuje maksimalnu podršku građana na izborima, a ako bude izabran za načelnika, obećava otvaranje oko 150 novih radnih mjesta u realnom sektoru.

"Do kraja avgusta u realnom sektoru biće zaposleno 85 ljudi, dok će dodatnih 70 biti zaposleno do kraja godine", rekao je Panić na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da SNSD ima izrađenu Strategiju ekonomskog razvoja opštine Stanari prema kojoj će se svake godine otvarati minimalno dva do tri proizvodna pogona u realnom sektoru.

On je najavio ulaganje u putnu infrastrukturu na potezu od Stanara do Vitkovaca,a radovi će početi po okončanju redigovanja projekta.

Panić je poručio stanovnicima ove opštine da 1. februara glasaju "za sebe", te da je došlo vrijeme da se živi bolje, ljepše i srećnije. 

"SNSD je odigrao ključnu ulogu u formiranju opštine Stanari", rekao je Panić. 

Nosilac liste Opštinskog odbora SNSD-a Stanari Ostoja Stevanović rekao je da je izborna lista ove stranke sastavljena od kvalitetnih ljudi koji su se dokazali svojim radom, te koji su najviše doprinijeli formiranju opštine.

On očekuje da će kandidati ove stranke imati odborničku većinu u Skupštini opštine kako bi bili realizovani politika zapošljavanja prvenstveno mladih ljudi, razvoj infrastrukture i poljoprivrede.

"SNSD je pobjednička stranka", rekao je Stevanović koji se pozvao na rezultate javne ankete, te tribina provedenih po mjesnim zajednicama.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Stanari Goran Jerinić rekao je da su kandidati na izbornoj listi aktivno učestvovali u formiranju opštine, po čemu se ističu u odnosu na kandidate drugih političkih stranaka.

"Opštinski odbor SNSD-a autonomno upravlja svojim strukturama u odnosu na ostale stranke čiji su centri u Doboju", poručio je Jerinić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije