Gradovi

Panić očekuje maksimalnu podršku građana Stanara

Panić očekuje maksimalnu podršku građana Stanara
Panić očekuje maksimalnu podršku građana Stanara

STANARI - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari Dušan Panić očekuje maksimalnu podršku građana na izborima, a ako bude izabran za načelnika, obećava otvaranje oko 150 novih radnih mjesta u realnom sektoru.

"Do kraja avgusta u realnom sektoru biće zaposleno 85 ljudi, dok će dodatnih 70 biti zaposleno do kraja godine", rekao je Panić na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da SNSD ima izrađenu Strategiju ekonomskog razvoja opštine Stanari prema kojoj će se svake godine otvarati minimalno dva do tri proizvodna pogona u realnom sektoru.

On je najavio ulaganje u putnu infrastrukturu na potezu od Stanara do Vitkovaca,a radovi će početi po okončanju redigovanja projekta.

Panić je poručio stanovnicima ove opštine da 1. februara glasaju "za sebe", te da je došlo vrijeme da se živi bolje, ljepše i srećnije. 

"SNSD je odigrao ključnu ulogu u formiranju opštine Stanari", rekao je Panić. 

Nosilac liste Opštinskog odbora SNSD-a Stanari Ostoja Stevanović rekao je da je izborna lista ove stranke sastavljena od kvalitetnih ljudi koji su se dokazali svojim radom, te koji su najviše doprinijeli formiranju opštine.

On očekuje da će kandidati ove stranke imati odborničku većinu u Skupštini opštine kako bi bili realizovani politika zapošljavanja prvenstveno mladih ljudi, razvoj infrastrukture i poljoprivrede.

"SNSD je pobjednička stranka", rekao je Stevanović koji se pozvao na rezultate javne ankete, te tribina provedenih po mjesnim zajednicama.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Stanari Goran Jerinić rekao je da su kandidati na izbornoj listi aktivno učestvovali u formiranju opštine, po čemu se ističu u odnosu na kandidate drugih političkih stranaka.

"Opštinski odbor SNSD-a autonomno upravlja svojim strukturama u odnosu na ostale stranke čiji su centri u Doboju", poručio je Jerinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije