Gradovi

Počinje sezona kupanja u Trebinju, cijena karata ostaje ista

Počinje sezona kupanja u Trebinju, cijena karata ostaje ista
Foto: N.N. | Počinje sezona kupanja u Trebinju, cijena karata ostaje ista

TREBINJE - Ljetna sezona na otvorenom olimpijskom bazenu "Banje" i gradskom kupalištu Bregovi u Trebinju počinje u petak, 10. juna, najavljeno je iz Javne ustanove "Bazeni" Trebinje.

Na olimpijskom bazenu "Banje" i gradskom kupalištu u Bregovima u toku su završni radovi čišćenja objekata, nakon čega počinje punjenje vodom.

Prema riječima Bojana Okuke, direktora JU "Bazeni", radno vrijeme olimpijskog bazena, kao i cijene karata, ostaju nepromijenjeni u odnosu na prošle godine, odnosno i dalje su simbolične zbog dotacija preduzeća "Hidroelektrane na Trebišnjici".

"Zahvaljujući podršci grada i 'Hidroelektrana na Trebišnjici', i pored toga što je sve poskupjelo, cijene karata će biti iste", pojašnjava Okuka.

On dodaje da će rekreatvici nakon početka ljetne sezone moći koristiti samo otvoreni bazen "Banje", dok će sportski klubovi koji su zainteresovani da pripreme obave u Trebinju to moći da odrade u zatvorenom bazenu koji se nalazi u okviru ovog kompleksa.

"Imamo najavljen dolazak klubova iz regiona i inostranstva, pa su skoro svi termini popunjeni", dodaje Okuka.

Radno vrijeme olimpijskog bazena "Banje" za rekreativce je od 11 do 18 časova, a večernje kupanje bi trebalo da bude organizovano od 20 do 22 časa.

Ulaznice koštaju dvije KM za odrasle i djecu stariju od 10 godina, za djecu od tri do 10 godina karta košta jednu KM, dok je za djecu mlađu od tri godine ulaz besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije