Gradovi

Poklon „Mikrofina“: Tamburaši oduševili gradišku publiku

Poklon „Mikrofina“: Tamburaši oduševili gradišku publiku
Foto: Ilustracija | Poklon „Mikrofina“: Tamburaši oduševili gradišku publiku

Gradski tamburaški orkestar održao je sinoć koncert u gradiškom Kulturnom centru, na oduševljenje mnogobrojne publike koja je sa ovacijama ispratila jedinstvene interpretacije pobjednika ovogodišnjeg „Tamburica festa“.

Uz podršku mikrokreditnog društva „Mikrofin“, koji ove godine proslavlja 20. godišnjicu, banjalučki tamburaši predstavili su se gradiškoj publici mnogobrojnim hitovima, koji su digli na noge prepunu salu Kulturnog centra.

Izvršna direktorica „Mikrofina“ Radmila Bijeljac izjavila je ovaj koncert svojevrsan poklon građanima Gradiške i njihovim brojnim klijentima.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo, zajedno sa našim dugogodišnjim klijentima, bili u prilici da proslavimo ovaj jubilej i u Gradišci. U godinama iza nas, „Mikrofin“ je, upravo zahvaljući našim klijentima, stasao u apsolutnog lidera na bh. tržištu mikrofinansija. Ovaj koncert, ali  i mnogi drugi koji tek slijede u narednim danima i mjesecima, naš je skroman način da im zahvalimo za godine vjernosti i poslovne saradnje",  kazala je ona.

Ona je podsjetila da su, u znak zahvalnosti prema vjernim klijentima, ove godine širom BiH organizovali brojne donatorske akcije, ali i pozorišne predstave i koncerte, poput onog sinoćnjeg u Gradišci.

"Naša želja je da se odužimo lokalnim zajednicama, stavljajući naglasak na razvoj kulturnog života, a pogotovo kad je riječ o manjim gradovima koji često nisu u mogućnosti da ugoste kvalitetne sastave, poput banjalučkih tanmburaša", navela je ona.

U okviru proslave 20. godišnjice, „Mikrofin“ je ove godine, pored brojnih donacija školama i lokalnim zajednicama, organizovao i akciju izgradnje pet dječijih igrališta širom BiH.

Dva igrališta – ona u Prijedoru i Banjaluci, već su izgrađena, a do kraja godine bi još tri grada trebala dobiti novi prostor za igru i rekreaciju najmlađih.    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije