Gradovi

Pratite nas na Google news

Požar kod Trebinja najvećim dijelom lokalizovan

Požar kod Trebinja najvećim dijelom lokalizovan
Foto: N.N. | Požar kod Trebinja najvećim dijelom lokalizovan
Srna

TREBINJE - Vatrogasci su u najvećem dijelu lokalizovali požar u mjestu Poljice kod Trebinja, ali je preostao jedan krak i ukoliko bude potrebe dejstvovaće helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske, rekao je komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice Spasoje Rosić.

Rosić je rekao da još nije ugašen krak požara prema asfaltnoj bazi.

On je dodao da su vatrogasci od noćas na terenu i pokušavaju da lokalizuju ostatak požara, ali da je neizvjesno hoće li do kraja dana i uspjeti u tome.

"Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske će dejstvovati ukoliko stambeni objekti i imovina mještana budu ugroženi", pojasnio je Rosić.

Požar u mjestu Poljice kod Trebinja izbio je oko jedan čas poslije ponoći.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije