Gradovi

Prnjavorčanka nestala krajem novembra vratila se kući

Prnjavorčanka nestala krajem novembra vratila se kući
Foto: Ilustracija | Prnjavorčanka nestala krajem novembra vratila se kući
N.N.

PRNJAVOR - Besima Dunić (34), za koju suprug i njihovih petoro maloljetne djece od 24. novembra nisu imali ni traga ni glasa, vratila se u njihov dom u Gusaku kod Prnjavora.

To je "Novostima" u utorak saopštio njen suprug Elvis (36), kojem je Besima, živa i zdrava, iznenadni odlazak obrazložila "potragom za poslom".

Kako su "Novosti" pisale, Elvis je prijavio policiji nestanak supruge, pošto je dom napustila rekavši da ide kod rođake u obližnju Lišnju. Tada je čuo automobil, a pošto je otišla bez pozdrava i ostavila djecu, on se pobojao da je nestala sa nekim nepoznatim, zavrbovana putem Facebooka, na kome je provodila dosta vremena.

Pretražio je očajni muž šume i naselja, bez rezultata, a sreća ga je, naročito dječicu, obasjala kada se nakon više od deset dana na vratima pojavila Besima.

"Sve vrijeme je bila u Gradišci, kod nekakvih djeda i babe. Tako mi je barem rekla. Navodno ih je upoznala putem Facebooka, a oni su joj obećali posao. To se, međutim, izjalovilo", priča Elvis.

On kaže da je supruzi otvoreno zamjerio što ih je bez riječi odlaskom u nepoznato osramotila, i da joj je mjesto uz njihovih petoro djece, kao i da su im dovoljni njegovi prihodi od čuvanja kumovog stada na Manjači.

"Ljut sam, ali nam je, ipak, svima pao kamen s vrata. Jer, djeca stalno plaču, a ja sam zanemario posao od kog se izdržavamo. Primio sam je na dječiju milost, ali i zbog činjenice da do sada za ovih naših 12 godina braka nikada ništa slično nije učinila i da smo se do tada dobro slagali", kaže Elvis.

Elvis je potvrdio i informacije da je razbijeni telefon bio svojevrsni okidač.

"Tačno je da sam joj razbio telefon. Međutim, kupio sam joj sada novi i vjerujem da su se nekadašnji mir i sreća vratili u naš dom", optimista je Elvis.

Policija je ocijenila da u nestanku Besime Dunić nema elemenata prisile, ali je, ipak, slučaj prijavila Centru za socijalni rad. Jer, kako je i sam priznao, Elvis djeci nije dozvoljavao odlazak u školu.

"Sada je sve u redu i djeca idu na nastavu", kaže Elvis.

(Novosti.rs)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 2

beha, mala zemlja za veliku nuždu

zaigrala se Bésimica negdje... al dobro kaže bošnjo, nije sapun, ba, da se izliže a plus i on ponekad umoči kad dođe s Manjače

Gog

Neka je ziva i zdrava, ako je malo i pronjusila okolo nije to nista strasno. Svojoj djeci dosla, a Bogami sad ju "odradi" kako valja. jer, moze opet da ode. Sve se dobro zavrsilo.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije