Gradovi

Prpoš: Nakon izbora DEMOS će biti među prve tri stranke u Prijedoru

Prpoš: Nakon izbora DEMOS će biti među prve tri stranke u Prijedoru
Foto: Arhiva | Prpoš: Nakon izbora DEMOS će biti među prve tri stranke u Prijedoru
Srna

PRIJEDOR - Demokratski savez (DEMOS) našao je svoje mjesto na političkom nebu Prijedora, uspostavio jaku stranačku infrastrukturu, a u jednom trenutku bio je i nosilac podrške za stvaranje nove, stabilne skupštine većine u tom gradu, izjavio je Srni predsjednik prijedorskog Gradskog odbora ove partije Tomislav Prpoš.

Prpoš je istakao da DEMOS daje veliki doprinos uspostavljanju boljih i kvalitetnijih političkih odnosa u Prijedoru i stvaranju atmosfere međusobnog uvažanjava i poštovanja, a s ciljem zajedničkog rada za dobrobit svih građana.

Prema njegovim riječima, dodatni vjetar u leđa prijedorskom DEMOS-u dala je i činjenica da je njihov kandidat Suzana Gašić imenovana za ministra trgovine i turizma Republike Srpske, a njen dosadašnji rad u Vladi Republike Srpske ocijenjen je visokim ocjenama.

"Razvoj privrede, oporavak sela, zaustavljanje odlaska mladih ljudi sa ovih prostora, uz istovremeno stvaranje boljih uslova za život i u gradskim i u seoskim sredinama prijedorske regije, osnova je političkog djelovanja DEMOS-a", poručio je Prpoš.

On je izrazio nadu da će DEMOS nakon lokalnih izbora u oktobru ove godine biti među prve tri stranke, koje će ubuduće voditi Grad Prijedor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije