Gradovi

Pratite nas na Google news

SDS Semberija: Sve veći broj mladih članova

SDS Semberija: Sve veći broj mladih članova
Foto: SDS Semberija | SDS Semberija: Sve veći broj mladih članova
N.N.

Stranka demokratske Srpske Semberija u samo jednom danu je bogatija za članstvo 10 mladih ljudi koji su se profesionalno već ostvarili, a putem ove stranke, kako ističu, žele da zajednički realizuju ideje koje će unaprijediti društveni život u Bijeljini i pozicionirati je kao prepoznatljiv grad u Republici Srpskoj i regiji.

Generalni sekretar SDSS-a Darko Mitrić zahvalio je novim članovima na povjerenju koje su iskazali rukovodstvu ove stranke, istakavši da je članstvo u SDSS-u čast, ali i obaveza.

"Obaveza je, u smislu da damo sve od sebe i izgradimo kvalitetnu stranku koja će doprinijeti razvoju našeg grada. Cilj je da od Semberije napravimo bolje mjesto za život, a najveći resurs, o bilo kojoj oblasti razvoja da govorimo, jesu upravo mladi ljudi", poručio je Mitrić.

On je podsjetio da je SDS Semberija nedavno potpisala sporazum sa SNSD-om, kao i nizom stranaka koje su podržale kandidaturu predsjednika SDS Semberija Miće Mićića za novi gradonačelnički mandat.

"Ovi sporazumi podrazumijevaju zajedničko djelovanje na realizaciji kapitalnih projekata u Gradu Bijeljina, ali će za budući razvoj ove regije ključna biti vizija i energija novih generacija", bio je jasan Mitrić.

Među omladincima koji su danas pristupili SDSS-u je i Bojan Novokmet, rođeni Trebinjac, koji je šest godina profesionalno igrao odbojku za bijeljinski "Radnik".

"Prije tri godine sam se preselio u Bijeljinu i smatram da je predsjednik SDSS-a Mićo Mićić uspio da od Bijeljine napravi grad prepoznatljiv po napretku i razvoju. Ovo jeste mlada stranka, ali sa poznatim licima na političkoj sceni, te se nadam da će njihovo iskustvo i naša energija i spremnost na rad, biti dobitna kombinacija", dodao je Novokmet.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije