Gradovi

SDS Semberija u Ljeljenči: Mi smo primjer lokalpatriotske stranke

SDS Semberija u Ljeljenči: Mi smo primjer lokalpatriotske stranke
Foto: N.N. | SDS Semberija u Ljeljenči: Mi smo primjer lokalpatriotske stranke

Stranka demokratske Srpske Semberija jedina je stranka koja ne ide po mišljenje u Banjaluku ili Sarajevo, ona je prava lokalpatriotska partija koja se zalaže za prosperitet svih građana Bijeljine i Semberije, poručio je u Ljeljenči nosilac liste SDSS-a za predstojeće lokalne izbore doktor Tomo Kovačević.

“Mi se sastajemo sa domaćinima, poštujući sve epidemiološke mjere, a svaki naš skup dokazuje da mi nismo stranka koja radi kampanjski, već da su naši članovi prethodnih 15 godina imali šta da pokažu, a SDSS je samo nastavak rada za razvoj moderne Semberije”, istakao je Kovačević.

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić naglasio je da je Ljeljenča jedna od najrazvijenijih mjesnih zajednica u Semberiji.

“Dok u nekim mjesnim zajednicama ima puteva koji nikada nisu asfaltirani, u Ljeljenči se po drugi put vrši rekonstrukcija određenih puteva. To dovoljno govori o infrastrukturnoj razvijenosti ovog dijela Semberije, o vrijednim i uspješnim domaćinima, a podatak da ćemo u ovoj i narednoj godini samo u nova asfaltiranja uložiti oko četiri miliona KM, jasno govori o našoj ozbiljnosti”, naglasio je Mićić i dodao da su SDSS i ljudi oko nje sigurni u pobjedu.

Domaćin Milorad Marković, vlasnik popularnog izletišta u Ljeljenči, pohvalio je osnivanje SDS Semberija.

“Izgradio sam izletište na više od šest hektara zemljišta, a sve ovo ne bih uspio da nisam imao svesrdnu pomoć Gradske uprave na čelu sa našim gradonačelnikom Mićom Mićićem”, rekao je Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije