Gradovi

Pratite nas na Google news

SNSD i DNS zajedno podržali Drljaču za načelnika Novog Grada

SNSD i DNS zajedno podržali Drljaču za načelnika Novog Grada
Foto: Srna | SNSD i DNS potpisali sporazum u Novom Gradu: Podrška Drljači za načelnika
Srna

NOVI GRAD - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a Miroslav Drljača i DNS-a Mirko Zgonjanin potpisali su danas sporazum o podršci SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Novi Grad.

Zgonjanin je rekao da je sporazumom definisana saradnja i zajedničko djelovanje na predstojećim lokalnim izborima i podrška kandidatu za načelnika Miroslavu Drljači.

"Imamo dugogodišnju saradnju unazad 10 godina, ta saradnja je dobra, radili smo u interesu građana opštine Novi Grad. Takva praksa će biti i u narednom periodu", rekao je on.

Drljača smatra da je potpisivanje sporazuma rezultat kontinuiteta politike koja traje u Novom Gradu.

"Tri mandata na lokalnom nivou smo zajedno i mislimo da smo zajedničkim naporom donijeli veliki broj odluka koje su u interesu građana. Vjerujem da je Novi Grad spreman da prihvati ovu koaliciju, da će naši glasači, kao i u prethodnom periodu podržati ovu politiku jer smatramo da imamo najbolje liste za odbornike", izjavio je Drljača.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić smatra da je sporazum rezultat onog što DNS radi u Srpskoj, da u svakoj lokalnoj zajednici vodi računa o interesu građana.

"Smatramo da je Miroslav Drljača interes građana i očekujemo njegovu pobjedu te da na taj način nastavimo kontinuitet u saradnji republičke i lokalne vlasti a sve u interesu građana", rekao je Nešić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije