Gradovi

Šapurić napustio DNS, stranka mu poželjela sreću

Šapurić napustio DNS, stranka mu poželjela sreću
Foto: N.N. | Šapurić napustio DNS, stranka mu poželjela sreću

TREBINJE - Odbornik Gradskog odbora DNS-a u trebinjskoj Skupštini grada Bojan Šapurić, koji je bio i predsjednik mladih ove stranke u Trebinju, napustio je stranku, a ubuduće će u lokalnom parlamentu djelovati kao samostalni odbornik.

"Podnosim neopozivu ostavku na sve funkcije u DNS-u", naveo je u Šapurić, potvrdivši da istovremeno istupa i iz članstva ove stranke.

Šapurić, koga je odbornička većina razriješila funkcije potpredsjednika Skupštine Grada Trebinja zbog nepoštivanja koalicije i neobavljanja funkcije u opštem interesu, u obrazloženju odluke o napuštanju stranke je naveo da ostavku podnosi isključivo iz ličnih i moralnih razloga, zahvalivši se i organizaciji mladih DNS-a na dosadašnjoj saradnji.

Glavni povjerenik DNS-a u Trebinju Jovica Vlatković je potvrdio da je dobio Šapurićevu ostavku, komentarišući kratko da je to izraz njegove lične volje i da stranka tu ne može ništa.

"Mi tu ne možemo ništa učiniti, jer nema nikakvog smisla nagovarati nekoga da promijeni mišljenje, kao ni to da odbornički mandat vrati stranci, jer znamo kakav je zakon, tako da nam preostaje jedino da mu poželimo svaku sreću u budućem političkom djelovanju", kazao je Vlatković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije