Gradovi

Saška Kovačević sportista godine u Modriči

Saška Kovačević sportista godine u Modriči
Saška Kovačević sportista godine u Modriči

MODRIČA - Članica modričkog Karate kluba "Šampion" Saška Kovačević proglašena je večeras za najboljeg sportistu opštine Modriča za 2012. godinu.

Za najbolji sportski kolektiv u prošloj godini proglašen je Fudbalski klub "Modriča Maksima", član Prve lige Republike Srpske.

Najbolji trener je Dragiša Jovanović, osnivač Karate kluba "Šampion", dok je za najboljeg sportskog radnika proglašen Miodrag Đurić, član Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske i BiH.

Priznanja najboljim sportistima na manifestaciji u Srpskom kulturnom centru Modriča uručio je načelnik opštine Mladen Krekić.

Zahvaljujući u ime nagrađenih sprotista, Kovačevićeva je istakla da je svaka titula dragocjena, ali da je proglašenje za najboljeg sportistu u Modriči posebno priznanje.

"Mnogo rada i truda, stručne pomoći trenera i podrške porodice i klupskih kolega potrebno je da bi se ostvarili vrhunski rezultati", rekla je Kovačevićeva, koja je do sada osvojila 270 medalja.

Kovačevićeva je prošle godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj osvojila zlatnu i bronzanu medalju, a na turnirima u BiH i Srbiji 22 odličja, od kojih 11 zlatnih, četiri srebrne i sedam bronzanih.

Svečanosti je prisustvovao proslavljeni karatista Vladimir Jorga, koji je Kovačevićevoj uručio posebno priznanje Evropske asocijacije karatea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije