Gradovi

Pratite nas na Google news

"Savjet ministara spreman da pomogne u vezi sa kasarnom 'Jajce'"

"Savjet ministara spreman da pomogne u vezi sa kasarnom 'Jajce'"
Foto: Anadolija | "Savjet ministara spreman da pomogne u vezi sa kasarnom 'Jajce'"
Srna

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u razgovoru sa gradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom naglasio opredijeljenost Savjeta ministara da pomogne u iznalaženju rješenja u vezi sa imovinskm pitanjima kasarne "Jajce" koju je Vlada Federacije BiH dala na korištenje tom gradu.

Tegeltija je naglasio opredijeljenost Savjeta ministara da, u skladu sa svojim nadležnostima, podrži svaku aktivnost čiji je cilj unapređenje odnosa i stvaranje pozitivnog ambijenta za sve građane u BiH, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Gradonačelnik Sarajeva upoznao je predsjedavajućeg Savjeta ministara i o najznačajnijim infrastrukturnim projektima koji se nalaze u procesu realizacije sa međunarodnim finansijskim organizacijama.

Na sastanku je razgovarano i o trenutnoj zdravstveno-epidemiološkoj i ekonomskoj situaciji u zemlji, te o mogućnostima saradnje svih nivoa vlasti u svjetlu zajedničkog odgovora na izazove koje je pandemija virusa korona stavila pred sve građane u BiH, dodaje se u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije