Gradovi

Skokovi sa Kamenog mosta u Trebinju 21. avgusta

Skokovi sa Kamenog mosta u Trebinju 21. avgusta
Foto: N.N. | Skokovi sa Kamenog mosta u Trebinju 21. avgusta

TREBINJE- U okviru manifestacije “Dani Trebišnjice”, koju organizuju Turistička organizacija i Društvo prijatelja Trebinja, u ovom gradu se u subotu, 21. avgusta, u 18 časova, organizuju “Skovovi s Kamenog most”, nakon čega slijedi koncert grupe “Tri roga”.

Skokovi će se izvoditi sa nove skakaonice koja je napravljena za ovu namjenu, sa visine od oko 10 metara, a u takmičenju za najbolji skok mogu učestvovati isključivo stariji od 18 godina.

U organizacionom odboru manifestacije navode da su na takmičenje dobro došli učesnici iz svih krajeva, te da, pored domaćih skakača koji godinama učestvuju u ovom takmičenju, računaju i  na Banjalučane, koji su oduvijek bili odlični skakači.

“Ovo je prilika da osvojite 1.000 KM na skokovima sa Kamenog mosta u Trebinju, jer je ukupan nagradni fond za ovogodišnje skokove sa Kamenog mosta u Trebinju 2.200 KM, gdje će najbolji skok biti nagrađen sa 1.000 maraka, drugo mjesto osvaja 700, a treće 500 maraka”, navode u Organizacionom odboru.

Prijave takmičara su u toku. Kotizacija iznosi 10 maraka,  a učesnici koji ne žive u Trebinju plaćaju je na dan skokova.

Najbolje skakače će izabrati žiri u sastavu:  predsjednik žirija-proslavljeni skakač Lorens Listo te članovi Petar Čolović, Želimir Popov-Magi, Dražen Šegrt i  sekretar Sportskog društva Leotar Boban Brnjoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije