Gradovi

Školska saobraćajna patrola regulisala saobraćaj u Tesliću

Školska saobraćajna patrola regulisala saobraćaj u Tesliću
Foto: PU Doboj | Školska saobraćajna patrola regulisala saobraćaj u Tesliću

TESLIĆ - Povodom početka drugog polugodišta školske 2018/2019. godine, policijski službenici Policijske stanice Teslić pored svih aktivnosti koje su preduzeli u cilju regulisanja saobraćaja i pružanja pomoći najmlađim učesnicima u saobraćaju, danas u jutarnjim časovima u Tesliću, angažovali su i školsku saobraćajnu patrolu Osnovne škole „Vuk Кaradžić“, koja je regulisala saobraćaj i pomagala djeci pri prelasku kolovoza.

Takođe, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj biće obezbjeđeno pojačano prisustvo policije u blizini školskih objekata i na putnim pravcima kojima se kreće veći broj djece školskog uzrasta, a sve u cilju zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače da sa pojačanom pažnjom učestvuju u saobraćaju, posebno u blizini škola i na putnim pravcima na kojima se kreću učenici, kako bi na taj način povećali bezbjednost naših najmlađih sugrađana.  Ujedno, apelujemo i na roditelje da djecu upoznaju sa saobraćajnim pravilima, te da ih upozore da ne pretrčavaju kolovoz, da koriste obilježene pješačke prelaze  i da ulicama hodaju pažljivo, posebno na mjestima gdje nema trotoara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije