Gradovi

Stanivuković kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke

Stanivuković kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke
Foto: Instagram / Printscreen | Stanivuković kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke

​BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, biće kandidat PDP-a za ovu funkciju na predstojećim lokalnim izborima. Izjavio je to večeras lider PDP, Branislav Borenović.

Borenović je rekao novinarima u Banjaluci, prije početka Sabora banjalučkog Gradskog odbora PDP, da će ova partija sa Stanivukovićem kao kandidatom ostvariti veliku pobjedu na lokalnim izborima i da će PDP biti partija broj jedan u Banjaluci.

Borenović je naglasio da će to biti snažan podstrek i za naredne opšte izbore 2026. godine, dodajući da su u Banjaluci urađeni veliki i kapitalni projekti.

Stanivuković je rekao da je urađeno sve što je navedeno u stranačkom programu za Banjaluku za period 2020-2024. godine i najavio nove ambiciozne planove u programu koji obuhvata period od 2024. godine do 2028. godine.

Stanikvuković je naveo da je u planu izgradnja kolektora na rijeci Vrbas, mosta u mjesnoj zajedniic Dolac, srednjoškolskog centra sa ugostitljskom, politehničkom i građevinskom školom, šetališta uz Vrbas, kao i tramvajskih linija na područiju grada.

Na Saboru je izabran novi Gradski odbor stranke i drugi organi i tijela gradske organizacije, prenosi "SrpskaInfo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije