Gradovi

Pratite nas na Google news

Stari most u Mostaru u bojama turske zastave

Stari most u Mostaru u bojama turske zastave
Foto: Anadolija | Stari most u Mostaru u bojama turske zastave
Tanjug

MOSTAR - Stari most u Mostaru večeras je u bojama zastave Turske, povodom godišnjice neuspješnog vojnog udara od prije tri godine.

Turska danas obilježava godišnjicu neuspjelog državnog udara u toj zemlji, podsjećajući na važnost odbrane države nizom manifestacija.

Jedna takva manifestacija održana je i u Mostaru, prenio sarajevski portal Klix.

U organizaciji Yunus Emre instituta i ambasade Turske u Mostaru je večeras ogranizovan prigodan program povodom treće godišnjice od neuspjelog pokušaja državnog udara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije