Gradovi

Stogodišnja baka Ljubica Gavrić najstariji član SP-a

Stogodišnja baka Ljubica Gavrić najstariji član SP-a
Foto: N.N. | Stogodišnja baka Ljubica Gavrić najstariji član SP-a

DERVENTA - Ljubica Gavrić iz Osinje proslavila je danas stoti rođendan u društvu porodice, prijatelja i rukovodstva Socijalističke partije /SP/, čiji je dugogodišnji i najstariji član.

Gavrićeva je poručila da je najbolji recept za dug život čuvati zdravlje.

"LJudi treba da žive kako najbolje znaju i da rade po svome. Treba slušati šta drugi pričaju, a raditi šta se voli, a ne ono što te drugi nagovaraju", kaže Gavrićeva.

Ona je zahvalila svim gostima koji su došli na proslavu, ističući da je posebno srećna jer je danas posjetio i predsjednik SP-a Petar Đokić.

Đokić je rekao da je Gavrićeva najstariji član partije i da je zadivljen njenom energijom i odnosom prema životu.

"Poznajemo se dugo, viđali smo se na partijskim skupovima i uvijek sam se divio njenoj energiji", rekao je Đokić.

On kaže da je ovo poučan primjer kako čovjek može doživjeti duboku starost i biti radostan što živi, a LJubica to čini svakoga dana.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Derventa Slaven Gojković rekao je da je srećan što u članstvu imaju LJubicu Gavrić, koja je, kako kaže, jedna od najvrednijih članova partije.

"LJubica je čestita, vrijedna i dobra žena. Od nje možemo čuti dobrih savjeta. Želim joj puno zdravlja", rekao je Gojković.

U ime Uprave Parohije osinjske rođendanskom slavlju su prisustvovali sveštenik Ilija Trivić i potpredsjednik Crkvenog odbora u Osinji Žiko Nović, koji su LJubici poklonili ikonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije