Gradovi

Tegeltija: Ilija Jovičić najbolji kandidat za načelnika Broda

Tegeltija: Ilija Jovičić najbolji kandidat za načelnika Broda
Foto: Srna | Tegeltija: Ilija Jovičić najbolji kandidat za načelnika Broda

BROD - Član Izvršnog komiteta i Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija istakao je da je ova stranka, zbog svega što je zajedno sa svojim koalicionim partnerima uradila u opštini Brod, zaslužuje povjerenje građana ove lokalne zajednice na predstojećim izborima.

Tegeltija, koji je danas posjetio Opštinski odbor SNSD-a u Brodu, istakao je da je kandidat SNSD-a za načelnika i aktuelni načelnik ove lokalne zajednice Ilija Jovičić najbolji kandidat u ovoj opštini.

On je naglasio da je SNSD pokazao da je politička opcija koja može da obezbijedi široki koalicioni potencijal.

"To se pokazalo i u Brodu, gdje se na jednoj strani nalazi SNSD i gotovo sve političke partije bez obzira na nacionalnu pripadnost, dok je na drugoj strani SDS sa još polovinom jedne političke partije", rekao je Tegeltija novinarima u Brodu.

On je pozvao građane Broda da podrže kandidata ove stranke i aktuelnog načelnika Iliju Jovičića i na predstojećim izborima.

"Jovičić je pokazao da je apsolutno posvećen razvoju svoje opštine i siguran sam da će i u narednom periodu voditi ovu lokalnu zajednicu u još bolju i prosperitetniju budućnost", poručio je Tegeltija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije