Gradovi

Tegeltija sa Grujičićem: Fokus na isplati 1,5 miliona KM za Srebrenicu

Tegeltija sa Grujičićem: Fokus na isplati 1,5 miliona KM za Srebrenicu
Foto: Srna | Tegeltija sa Grujičićem: Fokus na isplati 1,5 miliona KM za Srebrenicu

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija razgovarao je danas u Sarajevu sa načelnikom Opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem, a u fokusu razgovora bilo je pitanje zastoja u vezi sa realizacijom isplate preostalih sredstava u iznosu od milion i po KM koje je odobrio prethodni saziv Savjeta ministara.

Načelnik Grujičić je naglasio da je od predviđenog iznosa od dva miliona KM, obećanih na Investiciono-razvojnoj konferenciji "Mogućnosti i perspektive razvoja Srebrenice 2015" u Srebrenici, Savjet ministra do sada isplatio pola miliona.

On je zatražio od predsjedavajućeg Tegeltije pomoć u isplati preostalog dijela, kako bi bila nastavljena realizacija infrastrukturnih projekata od značaja za sve građane ove opštine.

Predsjedavajući Tegeltija istakao da će Savjet ministara na čijem je čelu učiniti sve kako bi obećanje prethodnog saziva bilo realizovano, te izrazio podršku rukovodstvu opštine Srebrnica u naporima da obezbijedi bolje ekonomske uslove za život svih stanovnika ove lokalne zajednice i njihov društveni prosperitet.

Načelnik opštine Srebrenica uručio je predsjedavajućem Tegeltiji plaketu Opštine Srebrenica za izuzetan doprinos Savjeta ministara razvoju i prosperitetu ove lokalne zajednice i njenih građana.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije