Gradovi

Trebinjska Škola sporta nastavlja rad

Trebinjska Škola sporta nastavlja rad
Foto: N.N. | Trebinjska Škola sporta nastavlja rad

TREBINJE- Trebinjska Škola sporta za mališane uzrasta od šest do deset godina odvijaće se i u ovoj školskoj godini i biće besplatna.

U Školi sporta koja djeluje pri Sportskom društvu “Leotar” saopštili su da je za novu sezonu već počeo upis, te da i ove godine, kao i u prethodne četiri, očekuju veliki broj zainterosvanih dječaka i djevojčica.

“Od početka projekta, odnosno školske 2017. godine, kada smo počeli sa radom, pa do danas, radili smo sa 550 djece predškolskog i školskog uzrasta, od kojih je više od polovine nastavilo da se bavi nekim od ponuđenih sportova, što smatramo velikim uspjehom i nadamo se da će se tako i ubuduće nastaviti”, kažu odgovorni u Školi sporta.

Oni napominju da će i ove, kao i prethodnih godina, sa djecom raditi profesori fizičkog vaspitanja uz stalni nadzor fizioterapeuta tokom treninga, te da besplatni treninzi počinju već 25.septembra 2021. godine.

Zbog nemogućnosti korištenja termina u školskim salama svi treninzi će se odvijati u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić".

“Ovom prilikom pozivamo roditelje da upišu svu zainteresovanu djecu i da kvalitetno provedemo i ovu petu godinu rada sa raznim sadržajima koje smo im pripremili”, saopšteno je u Školi sporta, gdje roditelje pozivaju da za sve dodatne informacije nazovu mobilne brojeve telefona: 065/403-393, 066/821-945 i 066/062-338.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije